Spray tan

Få sommergløden tilbage, uden hjælp fra solens farlige UV-stråler. Spray tan og selvbrunere er blevet mere populært. Teknologien bag er blevet bedre og en spray tan er ikke længere det orangeade helvede, som man husker dem. I dag giver en spray tan, gløden og farven fra en tur 10 dage sydpå. Samtidig med, at spray væsken indeholder nærende og plejende ingredienser.

Hos Beauty Bar Hellerup bruger vi spray tan mærket Sienna X, som Nicola Matthews grundlagde i 2004.

Kombinationen af fantastiske, samt prisvindende produkter gør, at Sienna X nu kalde sig nummer 1 og det mest foretrukne spray tan mærke i hele England.

For et længere resultat…

En spray tan holder typisk 5-7 dage, alt efter hvor godt huden på kroppen plejes.

Hos Beauty Bar Hellerup anbefaler vi, at du benytter Sienna X Body Balm, som er uden olier og parfume, og er produceret specielt til at forlænge din tan – mindst 1 gang dagligt, gerne 2 gange dagligt. Man kan sagtens barbere sig mens man har spray tan, man skal dog være forberedt på at dette slider på farven og gør at den ikke holder lige så langt tid de barberede steder.

For vedligeholdelse af din tan, kan du tilkøbe vores ekstraordinære Sienna X hjemmeprodukter. Her er der blandt andet før- og efter produkter. Vi har alt til enhver smag inden for self tan til hjemmebrug.

 

 

.