OXYGEN LIFT

Oxygen Lift kender mange som Madonna behandlingen. Der findes dog mange forskellige producenter og mærker inde for dette. Det de alle dog har tilfælles er teknologien og idéen bag. Nemlig indslusning af et produkt ved hjælp af ilt under højt tryk. Hos Beauty Bar Hellerup benytter vi en af de mest effektive maskiner på markedet, fra Oxygerny Paris.

Oxygen Lift henvender sig til huden der mangler volume, glød og fugt.

Reducerer fine linjer og rynker, giver volume og fasthed, tilfører fugt og giver en lækker glød.

Med alderen nedsættes tilførelsen af ilt og næring til hudens celler, da vores blodgennemstrømning bliver svagere. Ved hjælp af denne behandling, får huden tilført ilt og næring til cellerne, så de forbedrer sig. I behandlingen bruges en serum, der forebygger og reparerer de første tegn på linjer og rynker, samt booster cellefornyelsen. Giver huden glød og næring.

Det høje tryk af ilt fører de aktive ingredienser dybt ned i huden og giver fugt. Dette fylder huden ud nedefra og hermed rettes de fine linjer og rynker ud.

Til behandlingen medfølger oxygen massage, en lymfe drænende massage ved hjælp af ilt. Blodomløbet stimuleres og derved optimeres optagelsen af næringsstoffer, samt udskillelsen af affaldsstoffer.

Ved første behandling, vil der allerede kunne ses resultater. Derfor er oxygen lift perfekt dagen før, eller på dagen for et vigtigt arrangement eller en stor begivenhed. Oxygen lift er også den perfekte base for en god makeup.

Behandlingen indeholder afrens af huden, hudanalyse hvor der findes ud af hvilke produkter, der skal bruges behandlingen ud. Huden eksfolieres med en mild frugtsyre peeling. Herefter indsluses serum ved hjælp af oxygen. Efterfulgt af lymfedrænage ved hjælp af ilt. Afslutningsvis påføres serum og creme, der passer din hudtype og hudtilstand.

OBS. dybderens er tillæg til denne behandling

Behandlingen indeholder

Afrens – hudanalyse – mekanisk og kemisk peeling – dybderens – indslusning af serum – lymfe drænage ved af ilt  – afsluttende serum og creme tilpasset din hud

Oxygen Lift 680,-
Kurforløb á 6 behandlinger 3400,-

Ved fremvisning af gyldigt studiekort, gives der 10%