MURAD TEENAGER

For unge mellem 13-19 år.

Murad Teenager er ansigtsbehandlingen der henvender sig til de unge, som ønsker at komme urenhederne til livs.

Behandlingen igennem, vil der være fokus på dybderens, balancere hudens talgproduktion, samt genoprette dens naturlige fugtniveau.

Huden afrenses og derefter eksfolieres med en mild peeling, for at løsne op i urenhederne, fjerne snavs og døde hudceller. Først ved hjælp af en scrub, der indeholder både frugtsyre og salicylsyre, som fugter og affedter hudens overflade. Hudens fugtniveau genetableres ved hjælp af frugtsyre peeling.

Frugtsyre fjerner det øverste døde lag hudceller, hvilket gør at de efterfølgende produkter trænger bedre ind og virker til deres optimale ydeevne. Frugtsyren trænger ned i huden og stimulerer dannelsen af hyaluronsyre, elastin og kollagen. Samtidig trænger den ned og skiller de pigmenterede celler ad og dermed vil frugtsyre med tiden kunne lysne og udjævne pigmentforandringer og ar, som er kommet af resultat fra uren hud.

Urenheder og tilstopninger fjernes ved hjælp af dybderens. En afslappende og stimulerende massage af ansigt og decolleté udføres. Efterfulgt af en ekstrangerende, fugtgivende og beroligende lermaske. Afslutningsvis påføres cremer, der passer din hudtype og hudtilstand.

Behandlingen indeholder

Afrens – hudanalyse – mekanisk og kemisk peeling – AHA peeling – dybderens – ansigts- og decolleté massage – afsluttende maske – afsluttende serum og creme tilpasset din hud