MESOTERAPI

Mesoterapi kender du måske bedre som Microneedling eller SkinPen.
Behandlingen egner sig til dig, som ønsker at bekæmpe alderstegnene, men ikke ønsker eller botox, fillers, laser eller kirurgi. Behandlingen er en af de nyere behandlinger indenfor anti age verdenen, men er allerede et kæmpe hit i Hollywood, hvor stjerner som Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Demi Moore og The Kardashians sværger til disse behandlinger.

Behandlingen reducerer linjer og rynker, ar, akne, store porer, pigmentforandringer samt opstrammer og genopbygger huden!

Hvordan fungerer Mesoterapi?

Mesoterapi er en lille maskine, der minder lidt om en blyant, deraf også navnet SkinPen. Hovedet på denne består af tynde nåle, der penetrerer huden med små prik. Vores hud fungerer på den måde, at den reparerer sig selv ved en skade. Når huden genopbygger sig selv, danner den nye kollagene- og elastine fibre. Den nye mængde af kollagen og elastin fylder huden ud indefra og modvirker derved rynker og ar.
Derudover tilfører vi også en cocktail af vitaminer, mineraler, antioxidanter, samt hyaluronsyre som er hudens egen naturlige fugtbinder, skræddersyet til din huds behov.

Hos Beauty Bar Hellerup tilbyder vi mesoterapi til akne ar og ar, og mesoterapi til anti age. Allerede efter de første par behandlinger, vil du kunne se ændringer. Din hud vil bliver mere fast og får mere glød. Den fulde effekt af mesoterapi kommer dog først, efter den 6. behandling. Derfor anbefales denne behandling som kurforløb. Behandlingerne udføres med 2 ugers interval.

For bedre resultat anbefaler vi, at bruge Chroma Night creme 5-8 dage op til første behandling.

Behandlingen er ikke smertefuld, da vi overflade bedøver din hud, så du næsten intet mærker.
Din hud vil efterfølgende være rød, varm og tildels øm.

Efterfølgende vil din hud reparere sig selv, og der vil derfor forekomme en tynd sårskorpe, som aftager de næste dage.

Brug af makeup lige efter behandlingen frarådes. Dagen efter behandlingen, kan du gøre brug af dine egne cremer og make up.
Vi anbefaler at du dagligt bruger SPF 25, 2 uger efter behandling.

Mesoterapi ar og aknear 995,-
Kurforløb á 3 behandlinger 2650,-
Kurforløb á 6 behandlinger 4975,-

 

Mesoterapi anti age 1500,-
Kurforløb á 3 behandlinger 4050,-
Kurforløb á 6 behandlinger 7500,-

Ved fremvisning af gyldigt studiekort, gives der 10%