Manicure & Pedicure

Hos Beauty Bar Hellerup anvender vi Gelish, den originale Soak Off Gel Polish. Gelish har vundet utallige priser og ses som favorit hos mange anerkendte negleteknikere. Gelish var de første på markedet med en gele baseret lak på flaske og har sidenhen været de førende inden for produktionen af Soak Off lakker.

Gelish er lakken der holder op til 3 uger eller mere på hænderne, samt op til 6 uger eller mere på fødderne.

Ønsker du lidt mere end en enkelt farve eller fransk på neglene, er der mulighed for at kunne booke design af negle.

Du kan booke et simpelt design, som eksempelvis kunne være 2 farver, glimmer, eller nogle fine motiver på nogle enkelte negle. Ønsker du mere endnu, kan du booke tid til avanceret design, som eksempelvis kunne være flere mere detaljeret motiver, hvor Rebekka håndmaler. Ligeså snart det er malet i hånden, taler vi om avanceret design.

Kun fantasien sætter grænser. Kom gerne selv med ideer og forslag til dine negle designs.

Garanti på dine negle…

Hos Beauty Bar Hellerup tilbyder vi behandler garanti på 1 uge. Dvs. begynder din lak allerede at løfte eller krølle inden for den første uge, så kan du komme ned og vi reparerer den på vores regning. Behandler garantien dækker ikke knækkede negle.

 

Rebekka:

1. plads 3. Div. Soak Off Polish Nail Open 2019

1. plads 2. Div. Soak Off Polish Nail Open 2018

 

Spa Pedicure

Med en spa pedicure starter vi med et aromatisk fodbad, hvor vi peeler dine fødder, så de bliver silke bløde. Dine fødder bliver forkælet med en fodmaske, efterfulgt af en behagelig fodmassage. Du kan i denne behandling slutte af med Gelish. 

Spa Manicure

I vores spa manicure får du lidt ekstra ud over det sædvanlige! Du starter ud med et varmt håndbad efterfulgt af peeling af hånd og underarm. Dine neglebånd bliver ordnet og dine negle bliver filet som du gerne vil have det. Herefter pakker vi din hånd og underarm ind i en fugtgivende maske og afslutter med en beroligende massage.

Tilkøb af Gelish kan vælges i bookingen

Alle vores neglebehandlinger indeholder filning og formning af negle, skubning af neglebånd samt det døde neglebånd fjernes.

 

.