LPG-Lipomassage

Drømmer du om en slank og fast krop og et større velvære?

Du kan blive smukkere og slankere på en sund og helt naturlig måde – og helt uden kirugi

Endermologiebehandlinger hjælper både på kosmetiske problemer, såvel som fysiske problemer i kroppen. Den stimulerer huden og former kroppen. Derved foryngrer den udseendet, fjerner uønskede fedtdepoter, knuser ophobede affadsstoffer (cellulite) og opstrammer huden med sin avancerede lipomassage teknologi.

Behandlingen sammensættes helt individuelt – specielt til dig og dine behov, for at løse problemer som fx appelsinhud, løs hud, rynker, ophobning af vand, uønskede fedtdepotter og affaldsstoffer i kroppen.

Hvad er LPG/Endermologie/Lipomassage……

Endermologie/Lipomassage er navnet på selve behandlingen, der reducerer cellulite/appelsinhud og besværlige fedtdepoter fra f.eks. talje (håndtag), hofter (ridebukselår) og mave. Slap hud, som kan være opstået efter overvægt eller graviditet, kan effektivt behandles, så man tydeligt ser og mærker en forandring i både hud og væv.

LPG er en unik patenteret behandlingsmetode, som bygger på de samme grundprincipper som bindevævsmassage og lymfedrænage.

Behandlingen foregår med maskinen LPG Cellu M6.

Maskinens avancerede behandlingshovede danner en hudfold ved hjælp af et vakuum. Dette vakuum virker stimulerende på over- og underhudens bindevæv, og er derfor med til at aktivere og stramme huden op. Behandlingen, som kombineres med rullernes foldning og udglatning af huden samt de rytmiske bevægelser, ændrer vævets tæthed og forbedrer forbrændingen i cellerne.

Dog skal det bemærkes, at endermologie® – lipomassage® ikke kan stå alene ved kraftig overvægt, her er det tilrådeligt at kombinere med kostomlægning og motion, idet der ikke tale om en slankebehandling men en vævsreducerende behandling

Endermologie er en synlig og målbar teknik, som bl.a. giver mulighed for at:

1. Forme/omforme kroppens volume ved opstramning af huden.

2. Behandle cellulite (appelsinhud) ved at aktivere overhud, underhud samt bindevæv.

3. Øge blodgennemstrømning og derved opnå fjernelse af toxiner samt stimulation af celledelingen og giver en flot kulør.

4. Øge effektiviteten i vævet/huden ved fjernelse, aktivering og nedbrydning af kroppens affaldsstoffer og er helt ufarligt og er godt for helbredet.

5. LPG behandlinger giver forøget velvære, helbred og sundhed – til både mænd og kvinder i alle aldre!

 

BEHANDLINGS TID ER CA. 35 MINUTTER.

Vælger du UNDER 5 områder, vil tiden være lidt kortere, dog til samme pris.

.