Hårfjerning/Voksbehandlinger

Uønsket hår er helst ikke kommet for at blive, men det er hårfjerning med voks.
Mange er gået over til voks, frem for barbering. Hårfjerning med voks er ikke noget nyt eller revolutionerende, men det er blevet meget mere almindeligt.

Fordelene er også mange: Ingen hårstubbe, færre indgroede hår, ingen rifter fra barberblade, samt holdbarheden.

Udover at dine hår vil være finere og blødere, vil du med tiden opleve at der vil komme færre hår, samt de vil vokse mere sporadisk ud. Dette skyldes at vores hårsække på et tidspunkt stopper med at danne nye hår. I visse tilfælde har mange års faste kunder, oplevet at der næsten ingen hår vil være til sidst.

Skånsom voksbehandling…

Hos Beauty Bar Hellerup bruger vi både hard wax og varm voks. Hard wax er den perfekte voks til sensitive områder. Hard wax er perfekt dertil, da den ikke binder sig til huden men kun til hårene og dermed er den mere skånsom ved aftagning.

En voks behandling holder oftest 4-6 uger. Når hårene igen har nået en længde på 5 mm – 1 cm, er det tid til endnu en voksbehandling.

For de glatteste og blødeste ben i længst tid muligt, er det vigtigt at du undgår barbering, samt husker fugtighedscreme!

Er du dog kommet til at barbere dig på de intime områder, og ønsker en brazilian, skal du booke “brazilian ny kunde el. efter 6 uger”. Hvis hårene er længere end 1 cm ved de intime områder, bedes du klippe eller trimme hårene hjemmefra.

 

.