Eyelash extensions

Eyelash extensions er blevet mere og mere populært og hos Beauty Bar Hellerup kan vi godt forstå hvorfor. Her opnår du, at give dit vippefang en naturlig volume og flot længde. Du vil fra morgenstunden vågne op og ligne en superstjerne og spare tiden, som du normalt bruger på, at lægge din mascara.

Eyelash extensions holder 3-4 uger, alt efter vores egen individuelle hår cyklus. Det vil sige, at nogen vil opleve at de skal have opfyldninger oftere end andre, da vores vippers levetid er individuel fra person til person.
Vores egne vipper lever i gennemsnit 4-8 uger. Det betyder, at når du mister et af dine egne hår, vil det kunstige hår naturligvis også falde af.

Opfyldning anbefales hver 2. eller hver 3. uge á 45 minutter.

For de flotteste vipper – der holder, bør du undgå…

Vi anbefaler, at man ikke benytter mascara imens man har eyelash extensions på, da det slider på holdbarheden. Hvis du ikke kan undvære din mascara, bør du benytte en oliefri én af slagsen, da en olieholdig mascara gør, at limen på dine eyelash extensions ikke binder optimalt.

Det er vigtigt at rense sine vipper mens man bærer eyelash extensions. Dette kan du gøre ved, at lade vandet i badet rinde ned over dine øjenlåg, uden at gnide dig i øjnene. OBS. Red ikke dine extensions mens de er våde, vent til de er tørre.

Ved behandling, kom altid helt uden øjenmakeup. Uanset om det er til et nyt sæt vipper, eller om det er til en opfyldning. Selvom vi renser dine vipper inden vi sætter nye på, er det stadig din tid der bliver brugt på at fjerne makeup, og derfor mindre tid til påsætning.
Skulle du af en eller anden årsag have lyst til at få fjernet sine eyelash extensions, gør vi også dette forsigtigt med en mild opløsningsgel.

Du må aldrig fjerne dine eyelash extensions selv!

Er du blevet testet for allergi?

Første gangs kunder anbefales at komme ned 2 dage før behandlingen og bruge 2 minutter på, at få lavet en allergitest. Dette tilbydes for at undgå mulige allergier og gener overfor limen vi bruger. Ring ned og vi finder en tid til dette.

Hos Beauty Bar Hellerup tilbyder vi behandler garanti på 24 timer. Dvs. taber du en del vipper i de første 24 timer efter behandlingen, tilbyder vi at fylde dine vipper op på vores regning. Behandler garantien dækker dog ikke, hvis efterfølgende forholdsregler ikke er blevet fulgt. Ring ned hurtigst muligt og vi finder en tid til dette.

.