DIAMANTSLIBNING

 

Diamantslibning er en effektiv og intensiv mekanisk peeling af huden. Diamantslibning kaldes også for microdermabrasion og behandlingen hører under mild hudslibning. Behandlingen henvender sig til den trætte hud, samt urene hud som ikke er i udbrud og hvor alderstegnene er begyndt at komme frem eller er kommet frem.

Stimulerer hudens blodomløb, minimerer uren hud og porer, øger spændstigheden, reducerer linjer og rynker, samt giver huden øjeblikkelig glød.

Ved hjælp af diamantslibning fjernes det øverste døde lag på huden, hvilket sørger for at efterfølgende nærende produkter trænger længere ind. Ved at blodomløbet stimuleres, sættes der gang i hudens egne processer og derved boostes hudens natulige volume og elasticitet. På grund af, at blodomløbet stimuleres, optimeres hudens optagelse af næringsstoffer, samt udskillelse af affaldsstoffer. Derfor er denne behandling også god til hudtyper med lidt uren hud.

Behandlingen indeholder afrens af huden, hudanalyse hvor der findes ud af hvilke produkter, der skal benyttes til din hud behandlingen ud. Huden eksfolieres med en mild frugtsyre peeling. De værste urenheder på huden mindskes, ved hjælp af dybderens. Huden peeles ved hjælp af diamantslibning. Herefter en afslappende og stimulerende ansigts-og decolleté massage. Afslutningsvis påføres serum og creme, der passer din hudtype og hudtilstand.

Behandlingen indeholder

Afrens – hudanalyse – mekanisk og kemisk peeling – dybderens – diamantslibning – massage – afsluttende serum og creme tilpasset din hud

Diamantslibning 680,-
Kurforløb á 6 behandlinger 3400,-

Ved fremvisning af gyldigt studiekort, gives der 10%