Bryn og Vipper

Bryn og vipper har stor betydning for vores udseende. Øjnene er noget af det første vi lægger mærke til – lad det derfor være det smukkeste.

Hos Beauty Bar Hellerup gør vi naturligvis ingen undtagelse når det kommer til, at fremhæve det skønne i dine øjne. Få dine bryn rettet og farvet for at skabe symmetri, mere fylde og evt. tæthed. Mange får farvet deres vipper for, at undgå mascaraen hver morgen. Samtidigt skaber det mere dybde til dine øjne.

Hos Beauty Bar Hellerup bruger vi produkter fra Refectocil til både bryn og vipper. Refectocil er produkter udarbejdet til det sarte øjenområde og er derfor ikke farligt og skaber ingen irritation.

Farven på dine vipper og bryn vil holde 4-6 uger. Befinder du dig meget i solen, vil holdbarheden forkortes, da solens stråler lysner.

 

Lash lift

Også kendt som permanent vippebuk. Den perfekte behandling til dig, som ikke kan undvære din vippebukker. Lash lift går ind og åbner dine øjne op ved at give dine vipper et flot blødt buk, der løfter vipperne.
Har du fået lavet et lash lift, skal du ikke være nervøs for, at din daglige påføring og afrens af makeup vil gå ind og ændre på effekten af bukket. For at opnå det “naturlige” mascara look, anbefaler vi at få farvet vipperne samtidig.

Lash lift holder i 5-6 uger!

Man skal dog undgå vand og andre væsker på vipperne i de efterfølgende 24 timer!

.