MURAD FACIAL

Murad Facial er til dig, som trænger til en god all around ansigtsbehandling!

Behandlingen igennem, vil der være fokus på at genoprette hudens naturlige fugtniveau, udglatte fine linjer, reducere urenheder, samt give huden glød.

Huden afrenses og derefter peeles, for at løsne op i urenhederne, fjerne snavs og døde hudceller. Først ved hjælp af en mild peeling, der indeholder både frugtsyre og salicylsyre, som fugter og affedter hudens overflade.

Hudens fugtniveau genetableres ved hjælp af frugtsyre peeling.

Frugtsyre fjerner det øverste døde lag hudceller, hvilket gør at de efterfølgende produkter trænger bedre ind og virker til deres optimale ydeevne. Frugtsyren trænger ned i huden og stimulerer dannelsen af hyaluronsyre, elastin og kollagen. Samtidig trænger den ned og skiller de pigmenterede celler ad og dermed vil frugtsyre med tiden kunne lysne pigmentforandringer, samt udglatte linjer og rynker. Hudens evne til at danne nye og friske hudceller optimeres, og en glød vil øjeblikkeligt kunne ses.  

Urenheder og tilstopninger fjernes ved hjælp af dybderens. En afslappende og stimulerende massage af ansigt og decolleté udføres. Efterfulgt af en ekstrangerende, fugtgivende og beroligende lermaske. Mens du er helt afslappet udføres en nakke- og skuldermassage. Afslutningsvis påføres serum og creme, der passer din hudtype og hudtilstand.

 

 

Behandlingen indeholder

Afrens – hudanalyse – mekanisk og kemisk peeling – AHA peeling – dybderens – ansigts- og decolleté massage – afsluttende maske – nakke, skulder massage – afsluttende serum og creme tilpasset din hud