FRUGTSYRE

Frugtsyre behandlinger, eller AHA behandlinger, er blevet meget mere normalt. Det er med god grund. Frugtsyre er en effektiv peeling, der giver hudens egne processer et boost, samt tilfører huden massere af fugt. Behandlingen henvender sig til huden, hvor alderstegnene er begyndt at komme eller er kommet frem.

Reducerer urenheder, linjer og rynker, pigmentforandringer, minimerer porer, fugter i dybden, genopbygger og giver huden en lækker glød.

Frugtsyre behandlinger fjerner det øverste døde lag hudceller, hvilket gør at de efterfølgende produkter trænger bedre ind og virker til deres optimale ydeevne. Frugtsyren trænger ned i huden og stimulerer dannelsen af hyaluronsyre, elastin og kollagen. Samtidig trænger den ned og peeler de pigmenterede celler og dermed vil frugtsyre med tiden kunne lysne pigmentforandringer.

Afslutningsvis smøres huden med Skin Recovery Serum, der går ind og beroliger huden. Udover at berolige, går den ind og fugter, booster cellefornyelsen, jævner hudtonen, samt detoxer huden.