LPG-Lipomassage

Drømmer du om en slank og fast krop, et yngre ansigt og et større velvære

Du kan blive smukkere og slankere på en sund og helt naturlig måde – og helt uden kirugi

Endermologiebehandlinger hjælper både på kosmetiske problemer, såvel som fysiske problemer i kroppen. Den stimulerer huden og former kroppen. Derved foryngre den udseendet, fjerner uønskede fedtdepoter, knusser ophobbede affadsstoffer (cellulite) og opstrammer huden med sin avancerede lipomassage teknologi.

Behandlingen sammensættes helt individuelt – specielt til dig og dine behov, for at løse problemer som fx appelsinhud, strækmærker, ar, løs hud, rynker, muskelsmerter, ophobning af vand, uønskede fedtdepotter og affaldsstoffer i kroppen.

Hvad er LPG/Endermologie/Lipomassage……

Endermologie/Lipomassage er navnet på selve behandlingen, der reducerer cellulite/appelsinhud og besværlige fedtdepoter fra f.eks. talje (håndtag), hofter (ridebukselår) & mave. Slap hud eller strækmærker, som kan være opstået efter overvægt, eller graviditet, kan effektivt behandles, så man tydeligt ser og mærker en forandring i både hud og væv.

LPG er en unik patenteret behandlingsmetode, som bygger på de samme grundprincipper som bindevævsmassage og lymfedrænage.

Behandlingen foregår med maskinen LPG Cellu M6, som er produceret i Frankrig til hospitalsbrug for 26 år siden og er den eneste behandlingsform der er anerkendt af den Amerikanske myndighed, FDA, til virkelig at gøre hvad den kan. Maskinens avancerede behandlingshoved danner en hudfold ved hjælp af et vakuum. Dette vakuum virker stimulerende på over- og underhudens bindevæv, og er derfor med til at aktivere og stramme huden op. Behandlingen, som kombineres med rullernes foldning og udglatning af huden samt de rytmiske bevægelser, ændrer vævets tæthed og forbedrer forbrændingen i cellerne.

Bindevævets moderceller og fibroblasceller aktiveres, dette bevirker en forbedret produktion af collagen og elastin, som igen indvirker på nydannelse af huden og virker vævsforyngrende. Behandlingen får fedtcellerne til at komme i lipolyse, hvilket igen bevirker, at de afgiver oplageret energi fra cellerne. På den måde mindskes fedtcellerne i omfang og krymper.
Ovennævnte vil have effekt overalt på de behandlede områder.

Dog skal det bemærkes, at endermologie® – lipomassage® ikke kan stå alene ved kraftig overvægt, her er det tilrådeligt at kombinerer med kostomlægning og motion, idet der ikke tale om en slankebehandling men en vævsreducerende behandling

Endermologie er en synlig og målbar teknik, som bl.a. giver mulighed for at:

1. Forme/omforme kroppens volume ved opstramning af huden.

2. Behandle cellulite (appelsinhud) ved at aktivere overhud underhud samt bindevæv.

3. Øge blodgennemstrømning og derved opnå fjernelse af toksiner samt stimulation af celledelingen og giver en flot kulør.

4. Forøge/aktiverer lypolysen ned igennem de forskellige fedtniveauer.

5. Øge effektiviteten i vævet/huden ved fjernelse, aktivering og nedbrydning af kroppens affaldsstoffer og er helt ufarligt og er godt for helbreddet.

6. LPG beandlinger giver forøget velvære, helbred og sundhed – til både mænd og kvinder i alle aldre!

Kropsbehandling

Vores kroppe udsættes for meget, nogle af de forureninger vores hud og krop bliver udsat for, kan fx være medicin, usund kost, sol, tobak og sidst, men ikke mindst, svingninger i vægten.

Mange kvinder er udsat for cellulite (appelsinhud) og mange mænd og kvinder lider af ophobning af affaldsstoffer, væske og fedt i kroppen, men det er der nu endelig en mulighed for effektivt at bekæmpe vha. endermologie. Ved at øge blodcirkulationen og blodtilførslen effektivt til kroppens celler, øges fedtforbrændingen, så affaldsstoffer samt overflødig væske føres ud af kroppen på en naturlig facon.

Hvis man har været igennem en operation, kan teknikken også her være effektiv til udjævning i det omkringliggende væv, dette fører normalt til mindre hævelse, mindre smerte og hurtigere heling og genopbygning.

Behandlingerne er ikke altid helt smertefri, specielt kan der de første par gange være en ømhed i de områder, hvor man fx er specielt ramt af affaldsstoffer mv. og hvor huden er tynd og sart – men behandlingerne bliver mere og mere behagelig fra gang til gang, efterhånden som vi arbejder os ned igennem de forskellige lag af ophobninger, som jo desværre har opbygget sig igennem årene – og efter et par enkelte behandlinger, vil man opleve et forbedret velvære, øget energiniveau og en sundere krop.

LPG/Endermologie giver effektive resultater uden kirurgiske indgreb.

1. LPGi kan hjælpe på følgende områder uden store livsstilsændringer:

2. Slankebehandling – reducering af affaldsstoffer

3. Appelsinhud / Cellulitebehandling

4. Løs/slap hud

5. Før- og efter fedtsugning

6. Sportsskadebehandling

7. Massage

8. Arvæv

9. Fibromyalgi

10 Lymfedrænage og væskeophobninger i kroppen (homunelt)

11. Større velvære og mere energi

12. Uro i ben (RLS: Restleg legs syndrome – Se yderligere på netdoktor.dk)

Vær bikiniklar hele året!!!! – eller i det mindste inden sommer………..

LPG er den eneste behandling der præcist kan forme, ændre og arbejde med
de fedtdepotter, som er resistente overfor diverse slankekurer og træning.

 

 

.