Ansigtsbehandlinger

Refresh & Renew

Føl dig forfrisket og fornyet
Til dig, som trænger til en god all around ansigtsbehandling!
Huden afrenses, efterfulgt af Micro Peeling Mask en enzympeeling, der ikke kun fjerner de døde hudceller på overfladen, men også trænger ned og peeler i dybden. Der udføres en kort dybderens. Efterfulgt af Purifying Mask, en maske der trækker urenhederne op, samt fugter og beroliger. Til slut påføres en serum valgt efter hudens behov og Moisturizing Mask, som er en super fugtgivende og beskyttende maske, masseres på huden.

Teenager’s Choice

For unge mellem 13-19 år.
Behandlingen henvender sig til dig, som ønsker at komme urenhederne til livs.
Behandlingen igennem, vil der være fokus på at balancere hudens talgproduktion og genoprette dens naturlige fugtniveau.
Huden afrenses og derefter peeles huden, for at løsne op i urenhederne, fjerne snavs og døde hudceller. Urenheder og tilstopninger fjernes vha. dybderens. Efterfølgende påføres
Purifying Mask fra Codage. En balancerende maske, der beroliger, fugter og genetablerer hudens pH-værdi.
Afslutningsvis påføres Serum No. 2 Anti-Brilliance & Imperfections og Matifying Day Fluid, der begge balancerer hudens talgproduktion og pH-værdi, samt fugter.

Frugtsyre

Frugtsyre behandlinger, eller AHA behandlinger, er blevet meget mere normalt. Det er med god grund. Frugtsyre er en effektiv peeling, der giver hudens egne processer et boost, samt tilfører huden massere af fugt. Behandlingen henvender sig til huden, hvor alderstegnene er begyndt at komme eller er kommet frem.

Reducerer urenheder, linjer og rynker, pigmentforandringer, minimerer porer, fugter i dybden, genopbygger og giver huden en lækker glød.

Frugtsyre behandlingen vil blive udført med Beauty Bar Hellerup’s nye mærke Codage, som kommer fra Frankrig.

I 2015 vandt Codage Danish Beauty Awards prisen som Årets nye brand.

Codage bruger kun rene og sikre ingredienser. Ingen brug af parabener, allergener, phtalater eller andre mineralske olier. Samt testes ikke på dyr.

Frugtsyre behandlinger fjerner det øverste døde lag hudceller, hvilket gør at de efterfølgende produkter trænger bedre ind og virker til deres optimale ydeevne. Frugtsyren trænger ned i huden og stimulerer dannelsen af hyaluronsyre, elastin og kollagen. Samtidig trænger den ned og peeler de pigmenterede celler og dermed vil frugtsyre med tiden kunne lysne pigmentforandringer.

Afslutningsvis smøres huden med Skin Recovery Serum, der går ind og beroliger huden. Udover at berolige, går den ind og fugter, booster cellefornyelsen, jævner hudtonen, samt detoxer huden. Efterfulgt vil Moisturizing Mask blive masseret på. Masken er giver intens fugt og næring til huden. Derfor kan den med fordel bruges som natmaske, på grund dens mange nærende og genopbyggende ingredienser.

Diamantslibning

Diamantslibning er en effektiv og intensiv mekanisk peeling af huden. Diamantslibning kaldes også for microdermabrasion og behandlingen hører under mild hudslibning. Behandlingen henvender sig til den trætte hud, samt urene hud som ikke er i udbrud og hvor alderstegnene er begyndt at komme frem eller er kommet frem.

Stimulerer hudens blodomløb, minimerer uren hud og porer, øger spændstigheden, reducerer linjer og rynker, samt giver huden øjeblikkelig glød.

Ved hjælp af diamantslibning fjernes det øverste døde lag på huden, hvilket sørger for at efterfølgende nærende produkter trænger længere ind. Ved at blodomløbet stimuleres, sættes der gang i hudens egne processer og derved boostes hudens kollagen og elastin produktion. På grund af blodomløbet stimuleres, optimeres hudens optagelse af næringsstoffer, samt udskillelse af affaldsstoffer. Derfor er denne behandling også god til hudtyper med lidt uren hud.

Produkter brugt til behandlingen vil være fra Codage. Serum No. 3 Radiance & Energy, forebygger og reparerer de første linjer og rynker, samt booster cellefornyelsen. Giver huden glød og næring. Afslutningsvis vil der udføres en lille massage i Moisturizing Mask, der giver intens fugt og næring til huden. Masken kan med fordel bruges som natmaske, på grund dens mange nærende og genopbyggende ingredienser.

Oxygen lift

Mange kender den som Madonna behandlingen. Der findes dog mange forskellige producenter og mærker inde for dette. Det de alle dog har tilfælles er teknologien og ideen bag. Nemlig indslusning af et produkt ved hjælp af ilt under højt tryk. Hos Beauty Bar Hellerup benytter vi en af de mest effektive maskine på markedet, fra Oxygerny Paris.

Oxygen Lift henvender sig til huden der mangler volume, glød og fugt.

Reducerer fine linjer og rynker, giver volume og fasthed, tilfører fugt og giver en lækker glød.

Med alderen nedsættes tilførelsen af ilt og næring til hudens celler, da vores blodgennemstrømning bliver svagere. Ved hjælp af denne behandling, får huden tilført ilt og næring til cellerne, så de forbedrer sig. I behandlingen bruges Codage Serum No. 3 Radiance & Energy, som forebygger og reparerer de første linjer og rynker, samt booster cellefornyelsen. Giver huden glød og næring.

Det høje tryk af ilt fører de aktive ingredienser dybt ned i huden og giver fugt. Dette fylder huden ud nedefra og derved rettes de fine linjer og rynker ud.

Ved første behandling, vil der allerede kunne ses et resultat. Derfor er oxygen lift perfekt dagen før eller på dagen for et vigtigt arrangement eller en stor begivenhed. Oxygen lift er også den perfekte base for en god makeup.

Afslutningsvis vil Moisturizing Mask blive masseret på. Masken er giver intens fugt og næring til huden. Derfor kan den med fordel bruges som natmaske, på grund dens mange nærende og genopbyggende ingredienser.

Mesoterapi

Mesoterapi kender du måske bedre som Microneedling eller SkinPen.
Behandlingen egner sig til dig, som ønsker at bekæmpe alderstegnene, men ikke ønsker eller botox, fillers, laser eller kirurgi. Behandlingen er en af de nyere behandlinger indenfor anti age verdenen, men er allerede et kæmpe hit i Hollywood, hvor stjerner som Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Demi Moore og The Kardashians sværger til disse behandlinger.

Behandlingen reducerer linjer og rynker, ar, akne, store porer, pigmentforandringer samt opstrammer og genopbygger huden!

Hvordan fungere Mesoterapi?

Mesoterapi er en lille maskine, der minder lidt om en blyant, deraf også navnet SkinPen. Hovedet på denne består af tynde nåle, der penetrerer huden med små prik. Vores hud fungerer på den måde, at den reparerer sig selv ved en skade. Når huden genopbygger sig selv, danner den nye kollagene- og elastine fibre. Den nye mængde af kollagen og elastin fylder huden ud indefra og modvirker derved rynker og ar.
Derudover tilfører vi også en cocktail af vitaminer, mineraler, antioxidanter, samt hyaluronsyre som er hudens egen naturlige fugtbinder, skræddersyet til din huds behov.

Hos Beauty Bar Hellerup tilbyder vi mesoterapi til akne ar og ar, og mesoterapi til anti age. Allerede efter de første par behandlinger, vil du kunne se ændringer. Din hud vil bliver mere fast og får mere glød. Den fulde effekt af mesoterapi kommer dog først, efter den 6. behandling. Derfor anbefales denne behandling som kurforløb. Behandlingerne udføres med 2 ugers interval.

For bedre resultat anbefaler vi, at bruge Chroma Night creme 5-8 dage op til første behandling.

Behandlingen er ikke smertefuld, da vi overflade bedøver din hud, så du næsten intet mærker.
Din hud vil efterfølgende være rød og varm.. Den efterfølgende dag vil rødmen fortage sig og sidst på dagen være væk. Der kan dog være enkelte små mærker, som først forsvinder på 2. dagen.

Brug af makeup lige efter behandlingen frarådes. Dagen efter behandlingen, kan du gøre brug af dine egne cremer og make up.
Vi anbefaler at du dagligt bruger SPF 25, 2 uger efter behandling.

 

.